Uncategorized

Hur funkar egentligen tarot kort?

Tarot kort är fantasieggande och de allra flesta älskar att stå framför ett orakel med alla svar. Men kan du verkligen få svar på allt med hjälp av spådom? Det finns ett talesätt som säger att ”korten säger, korten ljuger inte”. Men tarot kort borde användas som guide och inte missbrukas för allt möjligt i livet.

En hjälp att välja rätt i livet

Står du inför ett större val som är svårt att göra? Då kan tarot online vara till hjälp för dig. Eftersom du kan få svar på de frågor du har. Men ha i åtanke att de svar du får kan tolkas på många sätt och vis. Och du får inte alltid de svar du vill ha eller hoppas på.

Vilka frågor är bra att ställa? De allra flesta har frågor om kärlek och relationer. Och en del väljer att fråga om karriär. Eller om sin längtan efter barn. Egentligen kan du ställa vilka frågor du vill. Men försök att formulera dig så tydligt som möjligt. Eftersom det påverkar hur tydligt svaret blir. En luddigt ställd fråga ger ett luddigt svar.

Men ha i åtanke att tarotkort bör inte missbrukas. Utan endast användas när du verkligen behöver hjälp att fatta rätt beslut.

Hur du förbereder dig innan du kontaktar tarot online

Innan du testar tarot online bör du förbereda dina frågor. Och framförallt formulera dem väl. En hafsig tanke duger inte utan det är bäst att faktiskt skriva ner dina frågor. I frågan ska det framgå klart och tydligt om det gäller karriär, kärlek, ekonomi, hälsa eller framtida planer. Försök att vara så specifik som möjligt i dina frågor. På så sätt får du bättre svar.

Var beredd på att uppge ditt namn, eftersom tarot läsaren behöver någon slags koppling till dig som person.

Ha även papper och penna redo. Eftersom du omöjligtvis kommer att kunna komma ihåg alla de svar du får. Det enklaste är att skriva ner allt och läsa igenom efteråt. Notera även vilka kort som vänds upp om du behöver söka efter mer information om betydelsen för just det kortet.

Innan du ställer dina frågor bör du se till att du är lugn och samlad.

Kan vem som helst spå i tarot kort?

Egentligen kan vem som helst lära sig att spå. Men en del har mer fallenhet för det än andra. Precis som med allt annat i livet. En del är mer fysiskt lagda medans andra är mer konstnärligt lagda. Vilket leder till att en del lär sig väldigt fort att tolka korten. Medans någon annan kanske behöver flera år på sig för att lära sig att spå i tarot kort.

Det finns flera olika böcker du kan ta hjälp av för att lära dig kortens betydelse och hur du bör tolka dem. Och i början tar det tid att lägga korten eftersom du hela tiden behöver se efter i boken. Men med tiden lär du dig att ha allt i huvudet. Precis som med läsning. Men det är även viktigt att du har rätt inställning när du lägger tarot kort. Om du känner dig stressad eller lite nere av någon anledning är det bättre att vänta tills du känner dig bättre. Speciellt om du lägger tarot kort för någon annan. Din egen känsla ska inte påverka korten och inte heller hur du tolkar dem.

Vad är tarot kort?

En tarot kortlek består av 78 kort som är uppdelade på Stora och Lilla arkanan. De 22 kort som gör den Stora arkanan berättar om din väg genom livet och din roll här på planeten. De 56 korten i den Lilla arkanan berättar om ditt samspel med omvärlden och ditt dagliga liv. Arkana betyder hemlighet och är därmed ett passande namn för korten i en tarot kortlek.