Skönhet

Hur gör jag för att få jämnare hudton?

Upplever du att din hud är ojämn i strukturen och kanske har spår av akne eller pigmentfläckar från solen? Ibland kan huden krångla och inte leva upp till de förväntningar som finns på ens hudvård. Då kan det vara dags att låta en hudterapeut ta hand om problemen med en hudvårdsbehandling.

Men vilken skönhetsbehandling är egentligen mest effektiv och ger mest resultat för pengarna? Det beror helt och hållet på vilket resultat du strävar mot, vilka dina hudbesvär är och vilken typ av hud du har. Här nedan har vi tänkt lista några av de vanligaste behandlingarna som går att göra på salong. Kanske hittar du något som passar in på dina behov?

1. Dermapen har du kanske hört talas om? Det är en metod för att öka kollagenets egna tillväxt i huden. Det här är en metod som har blivit väldigt populär de senaste åren och vi förstår varför! Metoden går ut på att med hjälp av mikronålar skapa kontrollerade ”skador” i huden med små nålar. Huden svarar på behandlingen genom att börja reparera och producera mer kollagen. På så vis kan huden föryndras på ett naturligt sätt. Testa Dermapen Stockholm redan idag!

2. AHA-peeling är en exfolierande behandling med glykolsyra. Perfekt metod för dig som vill öka cellförnyelsen i huden och få mer lyster. Kom ihåg att vid användning av syror på huden är det extra viktigt att skydda huden med hög solskyddsfaktor när du vistas i direkt solljus.

3. Cosmelan är en metod som görs för att jämna ut hudtonen och minska synligheten av pigmentfläckar. En effektiv behandling som är effektiv mot pigmentfläckar som kan uppstå vid kontakt med solen. Resultatet blir en jämnare ton och ökad cellförnyelse.

4. Hudföryngring med IPL är fördelaktigt vid rynkor och fina linjer som har uppstått i huden. Hudens hälsa påverkas av alla yttre faktorer och som tur är finns det vård även för stressad hud! Med hjälp av IPL, som är ett pulserande ljus, behandlas skadad hud och bromsar de effekter som åldrad hud kan ge, inifrån och ut.