Skönhet

Tips på hur du får långa ögonfransar

Många vill ha långa och fina ögonfransar, men det är få förunnat. Tur då att det finns knep att ta till. Har du hört talas om ögonfransserum? Det är en produkt som hjälper dina fransar att växa sig längre och starkare genom regelbunden användning. Ett av Sveriges mest populära ögonfransserum kommer från Xlash! De har tagit fram flera produkter som på olika sätt drar fokus till dina ögon. Mest ikoniskt är deras Xlash Eyelash Serum. Det är utan tvekan en modern klassiker och som funkar på de allra flesta.

Hur snabbt fungerar ögonfransserum?

Oftast ser du resultat inom 28 dagar, för vissa kan det gå lite fortare och för andra kan det gå lite långsammare, men generellt är det inom en månad.  vad som händer är att dina fransar växer sig längre, starkare och dessutom tjockare, rätt nice va? Upp till 45% längre är inte ovanligt, vilket kommer göra en stor skillnad för dig som vill ha det där drömsvepet.

Vad behöver man veta?

För att få resultat måste du använda produkten som anvisat. Det går alltså inte att använda Xlash en gång i veckan och förvänta sig långa fransar, du måste använda serumet dagligen och efter att du fått uppnått resultat underhålla fransarna. Du behöver också ta en paus efter ett drygt halvår. Detta eftersom dina hårsäckar och fransar behöver lite tid att starta om. De allra flesta tål Xlash Eyelash Serum, men vissa kan vara allergiska och då är det viktigt att sluta använda det. Precis som med allt annat så går det att vara allergisk mot exakt vad som helst, det går inte att förutse.

När du fått dina långa fina ögonfransar är det bara att se till att sköta underhållet, då håller sig dina fransar fina och starka. Är du trött på att städa upp allt smink efter dig själv? genom att söka på städfirma stockholm (eller hemstädning + där du bor) kan du snabbt hitta städfirmor som hjälper dig slippa allt styr med sånt så du kan fokusera helt på det du älskar – SMINK! Vår kollega i bloggbranchen mark (eller Allan) som han går under, driver bloggen markallan.eu har verkligen lärt sig kombinera nytta med nöje! Kolla in hans blogg!